Румяна Стоянова

Родена съм в град Сливен – града на Сините камъни, града на 100-те войводи! Възпитавана съм в духа на възрожденските традиции и вяра в бъдещето.

Избрах си да бъда икономист по професия и се отдадох на точните науки. Така попаднах в банковата сфера. Професия, която ме научи да бъда дисциплинирана и отговорна .

Обичам хората, които ме карат да се смея. Мисля че, това е нещо, което харесвам най-много - да се смея . Смехът лекува много болести, дори и „зъбни“… Може би най-важното за един човек е да може да се усмихва.!

Обичам устойчивостта във всичко, в начина на живот, в разумното хранене, както и във взаимоотношенията с хората.

Харесва ми да чета, но не, за да избягам от реалността, а за да намеря начин да превърна живота в по-хубав. Опитвам се да гледам от слънчевата страна на нещата... с щипка самоирония, усмихната и развълнувана.

Аз съм зодия овен и обичам предизвикателствата, затова избрах да стана част от усмихнатия колектив Orthos-Dent Care! Впускам се с усмивка в това за мен ново начинание. Харесвам работата в екип. Да не забравяме, че моето мото е „Смехът лекува“. А в Orthos-Dent Care се грижим точно затова - за здрава и красива усмивка.

Запознай се и с останалите