Ренета Владимирова

Родена съм на Петровден, но съм кръстена на баба си Ирина, която беше най-добрата баба и много я обичах. Тя ме учеше да рисувам като малка и досега от време на време хващам молива. Винаги съм имала вътрешна потребност да творя нещо с ръцете си - обичам да майсторя например сладки изкушения, да шия, плета, бродирам - тези занимания ми носят радост и спокойствие и разбира се задоволство да зарадвам приятели и близки.

Това е и причината да избера професията зъботехник. Завършила съм Полувисшия медицински институт във Варна - също мой любим град. Обичам да съзерцавам морето, но само до колене.

А планината е най-вече в сърцето ми - обиколила съм повечето наши красиви планини и съм изкачила доста върхове, чакат ме и още други. Времето прекарано в планината и сред природата е безценно за мен, отморяващо и зареждащо. Там си създадох много приятелства, там срещнах и моята половинка и сега продължаваме заедно да откриваме чудни места в родия край. Радвам се, че запалихме и нашите деца да ценят и опазват природата.

Защо избрах Orthos-Dent Care? Случайно или не получих предложение за тази работа, това е едно ново начало за мен, пак свързано с професионалния ми опит за грижа към пациентите със зъбни проблеми, да си тръгват без болка, притеснения и разбира се с усмивка!

Запознай се и с останалите