Д-р Мария Ненчева

Януарско бебе съм и затова обичам топлината на слънцето. Родила съм се рано сутринта, та затова не съм ранобудна вече цели 55 години... В семейството ми все бели престилки - майка фармацевт, татко, светла му памет, ветеринарен лекар (не му позволили да учи хуманна медицина) … Завещал ми е книги и един много дебел речник на чуждите думи - и аз какво? - френска езикова гимназия и стоматология поради "сръчност". Така се свързват френският дух и професионалният ми път.
Не спирам да благодаря на семейството си за подкрепата, а на Бог за семейството си! Чувала съм, че е орисия да си кръстена Мария, а моите две баби с това име ... и така с търпение и труд, курс след курс до българската специалност по Ортодонтия (и два европейски сертификата от университета Париж VII, далеч преди да си помислим за членство в Европейския съюз). Радост е да съм баба на малките Рада и Виктор!
Край мен - пак любимите книги (вече и детски); обичам и магията на големия екран!
Обожавам слънце, вода, планина и вятър ... и да пътувам ... дори и само до поредния курс, професионален или не. Не забравям, че всеки човек е ценен!
Вярвам в доброто - не мога да не вярвам! Създадох Orthos-Dent, за да събере мечтите ми за уют и простор, за Вас пациентите и за нас, работещите тук!
Искам да се чувствате добре приети - децата да се забавляват, а вие родители и пациенти - да получавате грижа, спокойствие и компетентност още от приемната!
Благодаря за доверието и търпението да ни съдействате в лечебния процес!
БЛАГОДАРЯ на екипа на Orthos-Dent!
Да бъдем по-усмихнати!

Запознай се и с останалите