Д-р Стоян Бочков

Д-р Стоян Бочков - зъболекар Сливен

Роден съм на 27.02.1988 година в град Ямбол. Израснах в години без смартфони, интернет и телевизия, а пред блока и на село в забавление и игри.
Завърших Математическа Гимназия в град Ямбол, в която се запали искрата към природните науки и се положи основата на един бъдещ лекар.
Стремежът ми към знания ме отведе в град София и Медицински университет - София, където страстта към стоматологията ми откри безкрайните възможности на професията! От тогава обичам и се стремя да възстановявам здравето и хармонията, за да блесне красотата на усмивката.
София за мен е и Витоша – открих необятната красота на планината и природата. За един активен човек близостта на Витоша до столицата бе сбъдната мечта. Летните сесии прекарвах в прохлада над шумотевицата и жегата на града. Зимните преходи, които правехме с приятели и колеги са спомен, който никога няма да бъде забравен.
Всяка минута свободно време обичам да прекарвам на колело, с приятели в планината или на морския бряг, а мястото където забравям всичко е футболния терен.
Харесва ми да се усмихвам дори и на непознати хора, да помагам безвъзмездно, да живея истински, да чувствам, да бъда себе си.
Избрах да работя в „Orthos-Dent”, защото видях възможности да изградя себе си като дентален специалист в прекрасна клиника с динамика и страхотен екип.

Запознай се и с останалите