Дора Първанова

Дора Първанова - дентален асистент - Orthos-Dent Care Сливен

Родена съм в далечната 1948 г. в града на войводите. Завърших тогавашното полувисше образование в гр. Пловдив - медицинска сестра със стоматологичен профил. Семейството ми с прекрасни син и дъщеря, и съпруг, ме подкрепяха цели 3 години. Започнах работа в единствената тогава стоматологична поликлиника. След промените продължих в частен кабинет като асистент на дентален лекар, та така и до днес ... (а къде другаде? )

Интереси, хоби, свободно време
Шиех Вилер гоблени с часове, дни, години. Чета много книги. Понякога гледам интересен филм. Обичам да шофирам. Препрочитам интересни за мен цитати от книги. Имала съм и домашни любимци – лаещи, но се разбирам и с мяукащи.

Не забравям, че ...
„Винаги се дръж с хората така, както искаш да се държат с теб.“ „Истински приятел е този, който не ти бърше сълзите, а който не ти дава повод да плачеш!“

Защо избрах да работя в „Orthos-Dent Care“
Харесват ми взаимоотношенията между колегите. Всеки си знае мястото в работния процес. Има синхрон между стоматолог и асистент. Извън работния ден сме добри приятели, веселим се, помагаме си. Моят професионален път в работния процес намалява и се чувствам щастлива, че съм част от този млад екип. Благодаря! Няма думи с които да опиша това чувство. Още веднъж благодаря! Давам и ще дам всичко от себе си, защото обичам да уча и да следвам младото си сърце и дух.

Запознай се и с останалите